4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

Vali köylüleri dinledi

Amasya Valisi Celalettin Lekesiz, daire müdürleriyle birlikte ziyaret ettiği Merzifon'un Kayadüzü beldesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.


Amasya Valisi Celalettin Lekesiz, Merzifon'a bağlı bin 800 nüfuslu Kayadüzü beldesini ziyaret ederek halkının sorunlarına çare aradı.

Vali Celalettin Lekesiz ve beraberindeki daire müdürlerinden oluşan heyeti Kayadüzü Belediye Başkanı Selahattin Şenyüz karşılarken, belediye lokalinde bir araya gelen Kayadüzü beldesi sakinlerinin sorunlarını dinleyerek ilgili daire müdürlerine konuların takibi konusunda talimat verdi.


Köylüler en çok sulama suyu, taşımacılık ve işsizlik gibi sorunlarına çare ararken, KÖYDES ve BELDES gibi projelerle kırsal alanlarda yerleşim yerlerinin modern hale getirildiğini ifade eden Vali Lekesiz, kapatılma kararı alınan nüfusun az olduğu beldelerin de bu hizmetlerden kesintisiz olarak yararlanmaya devam edeceklerini açıkladı.


Kayadüzü Işıl İlköğretim Okulu'nda öğrencileri ziyaret edene Lekesiz, ihtiyaç sahibi 52 öğrenciye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından temin edilen kaban ve ayakkabıları dağıttı.

İha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 15:13:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?