6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Vali Lekesiz veda etti

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Amasya Valiliği'nden Hatay Valiliği'ne atanan Vali Celalettin Lekesiz, Amasyalılardan helallik istedi.


Yaklaşık 4 yıl önce göreve başladığı Amasya'dan Hatay'a atanan Vali Celalettin Lekesiz, Amasya'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda yaptığı açıklamalarında Amasya'dan mutlu ayrıldığını belirten Vali Celalettin Lekesiz, son olarak Amasyalı işadamlarına basın mensupları aracılığıyla mesaj göndererek işadamlarının vizyonlarını genişletmelerini istedi.

Vali Lekesiz, yayınladığı mesajında kendisinden herhangi bir vesile ile alacağı olduğunu düşünen Amasyalıların 30 Haziran tarihi mesai bitimine kadar kendisine başvurmalarını isterken, Vali Lekesiz'in bu isteği Cuma namazından önce verilen vaazda da tekrar edildi.


Amasya'yı çok sevdiğini belirten Vali Lekesiz, "Görev yaptığı 4 yıllık zaman içerisinde bu kentte çok mutlu günler yaşadım. 'Gittiğinizde Amasya'nın en çok neyini ararsınız' dediklerinde, 'İnsanlarını' diye yanıtladım. Burası çok mükemmel bir şehir ama insanları daha mükemmel" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 17:50:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?