7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

Vali'den emekliye ayrılanlara plaket

Amasya Valisi Celalettin Lekesiz, uzun yıllar çalıştıktan sonra emekliye ayrılan Sultan Bayezid Camii İmam ve Hatibi Şenel Tektaş ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Cemal Sağıroğlu'na hizmetlerinden ötürü plaket verdi.


Sultan Bayezid Camii'nde imam ve hatip olarak görev yapan ve 42 yıldır kamu hizmeti yapan Şenel Tektaş'ı Amasyalıların örnek bir din adamı olarak tanıdıklarını söyleyen Vali Celalettin Lekesiz, "42 yıldır Amasya halkına yaptığınız başarılı hizmetiniz için devletim ve milletim adına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamınızda eşiniz, çocuklarınız ve torunlarınızla beraber sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum" dedi.


Emekliye ayrılan SYDV Müdürü Cemal Sağırloğlu'nun da işini gerçekten iyi yapan kamu görevlisi olduğunu söyleyen Vali Lekesiz, "Zaman zaman kimsesiz, çaresiz ve muhtaç kimselere yaptığım ziyaretlerde, sizden övgüyle bahsettiklerine bizzat şahit oluyorum.

Mesai mefhumu gözetmeksizin tatil günlerinde dahi kendi rahatınızdan, kendi konforunuzdan vazgeçerek muhtaç, öksüz, yetim, yaşlı ve çaresiz kimselere yaptığınız yardımlar için çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmanız, yalnızca bir görev anlayışının çok ötesinde içten gelerek, severek, rikkatle, şefkatle, gönülden yapılmış bir hizmettir. Bundan sonraki hayatınızda size ve ailenize sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 16:33:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan IP: 195.245.227.xxx Tarih : 28.01.2009 10:32:01

hayırlı ugurlu olsun bundan sonraki yaşamında mutlulular dilerim. birazda emkli maaşının keyfini çıkarsın iyi olmuş hakkında hayırlı olur inş.