5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Yapı Kredi'den TSO üyelerine kredi

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Yapı Kredi Amasya Şubesi arasında kredi protokolü imzalandı. Protokol ile oda üyelerinin işletme finansmanı gereksinimlerini uygun şartlarla karşılamak üzere özel kredi imkanlarından faydalanabilecekleri belirtildi.

Protokole TSO Başkanı Muammer Gedik ve Yapı Kredi Bankası Amasya Yönetmeni Abdurrahim Güler imza attı. Türkiye'deki işletmelerin yüzde 99'unu oluşturan KOBİ'lerin ülke ekonomisinin belkemiği olduğunu, KOBİ'lerin katkısının ülkenin ekonomik ve sosyal gelişimi için çok önemli olduğunu ve bu yüksek öneme rağmen KOBİ'lerin kredi pazarından aldığı payın hala yeterli seviyeye gelmediğini belirten Yapı Kredi Bankası Amasya Şube Yönetmeni Abdurrahim Güler,

"Bu durum bankamızı KOBİ Bankacılığı alanında daha esnek yaklaşımlar getirmeye yönlendirmiştir. Üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlamayı amaçlayan; ama finansman yetersizliği nedeniyle gelişmiş teknolojilere sahip olamayan ve üretim yöntemlerini geliştiremeyen KOBİ'lerin çeşitlilik arz eden yatırım ve işletme ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte kredileri uygulamaya koymayı amaçlıyoruz" dedi. Güler, Amasya TSO ile yaptıkları işbirliği ile Amasyalı girişimcilerin yanında yer almak, onlara yeni ufuklar açmak istediklerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2008 Cumartesi 16:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?