15
Mayıs
2024
Çarşamba
AMASYA

Yaralı asker hayatını kaybetti

Şırnak Uludere'de PKK tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu yaralanan 8 askerden birisi olan Himmet Aydemir, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) hayatını kaybetti.


Yaklaşık 3 ay önce Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK terör örgütünün yola döşediği mayının patlaması sonucu yaralanan 8 askerden birisi olan 21 yaşındaki Er Himmet Aydemir, tedavi gördüğü GATA'da hayatını kaybetti.

Şehit Er Himmet Aydemir'in cenazesi, yarın saat 11.00'de Amasya'nın Taşova ilçesinde yapılacak resmi törenden sonra Gürsu köyünde toprağa verilecek.

İha
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2007 Cumartesi 20:35:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa Kemal GÜMÜŞ IP: 88.233.236.xxx Tarih : 4.08.2007 21:18:58
Şehit Ailesine Olur ya bir çatışmada ölürsem, Arkamdan yas tutmayın. Bırakın toprağımda rahat içinde yatayım. Bedenimden komandomu çıkarmayın, Onlar benim kefenim olacak. Başımdan mavi beremi çıkarmayın, O benim şanım, şerefim, olacak. Ayağımdan botlarımı çıkarmayın, Onlar nice yollar aşacak. Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek. Elimden tüfeğimi almayın, O benim mezarıma sembol olacak. Yaramın kanını silmeyin, Ahiret'te hesabı sorulacak. Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın, O benim madalyam olacak. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Allah Sabır Versin Ne Mutlu Türküm Dİyene