5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Yemek yaparken evi yaktı!

Amasya'da, ocakta unutulan tencereden çıktığı iddia edilen yangında 2 ev yandı. Yangında can kaybı ve yaralanan olmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yangın, Şamlar Mahallesi'nde Rıza Koç'a ait evin mutfağında başladı.

Ocakta unutulan yemek tenceresinin sebep olduğu iddia edilen yangında alevler bir anda ev sardı ve bitişimde bulunan Hasan Hüseyin Kamışlı'nın evine de sıçradı. Yangında Rıza Koç'a ait ev tamamen yanarken, Hasan Hüseyin Kamışlı'nın evinde de büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını diğer evlere sıçramadan kontrol altına alırken, söndürme çalışmalarına polis ekipleri ve vatandaşlarda katıldı. Vatandaşlar yanan evden eşyaları kurtarmak için seferber oldu.

Olay yerine gelerek yangın söndürme çalışmalarını bizzat takip eden Amasya Emniyet Müdürü Mustafa Demirok, söndürme çalışmalarında koordineyi sağladı. Yangında ölen ve yaralanan olmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2005 Cumartesi 14:53:31
Güncelleme :18 Temmuz 2005 Pazartesi 16:30:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?