6
Mayıs
2024
Pazertesi
AMASYA

Yeni yıl takvimleri Amasya Şeker'den

ÖĞRENCİLERİN YENİ YIL TAKVİMLERİ AMASYA ŞEKER'DEN

Amasya Şeker Fabrikası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir, Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün girişimleri neticesinde Amasya'da başlatılan Kardeş Okul Kardeş Kurum Projesi çerçevesinde Amasya Şeker Fabrikası ile kardeş olan Suluova Gazi İlköğretim Okulu'nu yeni yıl öncesi ziyaret etti ve öğrencilere kırtasiye malzemesi ve takvim dağıttı.

Kardeş Okul Kardeş Kurum Projesi çerçevesinde Amasya merkez Ovasaray İlköğretim Okulu, Kaleköy İlköğretim Okulu ve Suluova ilçesi Gazi İlköğretim Okulu ile kardeş olduklarını belirten Mahmut Demir, "Proje ile okullara projeksiyon cihazı, kırtasiye malzemesi, öğretmenler odasının yenilenmesi gibi imkanlar sağlıyoruz. Ayrıca Ovasaray İlköğretim Okulu'ndaki hijyenik koşullar taşımayan yemekhanenin yerine modern bir yemekhane yaptırdık ve kısa sürede hizmete açacağız" dedi.

65 Bin Dev Öğrenci Projesi çerçevesinde Suluova Murat Deniz İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen kermesin açılışına Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Üçok ile birlikte katılan Mahmut Demir, kermesten alışveriş yaptığı ürünleri basın mensuplarına ikram etti.

ÖĞRENCİLERİN YENİ YIL TAKVİMLERİ AMASYA ŞEKER'DEN
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 18:32:00
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 18:46:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?