7
Mayıs
2024
Salı
AMASYA

YESİAD'dan yeni projeler

Amasya Yeşilırmak Sanayici ve İşadamları Derneği (YESİAD) yeni yönetimi ile 2009 yılında Amasyalı iş adamlarının ufkunu açmak için yeni projeler hazırladı.


29 Ocak tarihinde yapılan olağan genel kurulunda yeni yönetim kurulu ile 2009 yılına giren YESİAD'da 2 dönemdir Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Bekir Aydın yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulu üyeleri arasına görev değişimi olduğunu ifade eden Bekir Aydın, 80 üyenin katılımıyla yapılan genel kurulda tek liste hazırlandığını açıkladı.
YESİAD'ın kurulmasından buyana Amasyalı işadamlarının ufkunu genişletmek ve istihdam sağlamak amacıyla projeler hazırladığını hatırlatan Bekir Aydın, “2009 yılında da AB ve Dünya Bankası destekli istihdam artırıcı projeler yapacağız. İlimizin meseleleri ile ilgili konferans ve paneller düzenleyeceğiz. İş adamlarımızın ufkunu açmak için yurt içi ve yurt dışı gezilerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Siyasilere de seslenen Aydın, “Adaylarımızın hepsi çok değerli insanlar. Adaylarımızdan birbirlerini karalamaktan ziyade projeleri ve hizmetleri ile ön plana çıkmalarını istiyoruz. Kısır çekişmelerin içerisine girmemelerini, projelerini halka deklare etmelerini istiyoruz” diye konuştu.


Bekir Aydın'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı YESİAD'da yeni yönetim kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor: “Bekir Aydın, Hüseyin Zobu, Mesut Elmacı, Turgay Çekin, Namık Dağaşan, Kadir Gür, Mehmet Türkmen, Furkan İlhan, Adnan Keskiner, Fatih Yaraş ve Fatih Hayta.”

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 14:36:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet kaçkar IP: 85.110.184.xxx Tarih : 26.02.2009 23:35:15

80 değil 800 proje yapsalar ne yazar zihniyet bozuk yenilikçi kişilerle adım atsın artık amasya.