5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Yeşilay'ın 80 yıllık mücadelesi

Yeşilay Derneği Amasya Şube Başkanı Halis Büyükbayraktar, "Siyaset, Yeşilay mücadelesi ile farklı bir alanda duruyor" dedi. 

Yeşilay Derneği'nin hiçbir şekilde siyaset gütmediğini belirten Bayraktar, "Siyaset çok daha farklı bir alanda, bir kere düzlemleri aynı değil. Biri ülkenin sosyoekonomik hedeflerini toplumun genelini ele alırken, Yeşilay hedeflerini bireydeki değişimin, davranışlarını olumsuzlaştıran uyuşturuculara karşı mücadeleyi hedeflemektedir" diye konuştu. 

Özellikle uyuşturucu kültürünün kurbanları olan gençlere ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Büyükbayraktar, "Yeşilay mücadelesinin 80 yıllık birikimini topluma anlatmalıyız. Özellikle uyuşturucu kültürünün kurbanları olan gençlere ulaşmalı, onların enerjilerini Yeşilay'ın onurlu mücadelesine katmalıyız. Genel merkezimizden tutun da bütün Anadolu teşkilatlarımıza kadar büyük bir enerjiyle, 'toplumu bu girdaptan kurtaracak yegane güç Yeşilay'ın 80 yıllık bilgi ve tecrübesi ve mücadele alanıdır' diyerek çalışmalıyız" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2006 Çarşamba 12:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?