4
Mayıs
2024
Cumartesi
AMASYA

YHKB çalışanlarına teşekkür belgesi

Amasya, Samsun, Çorum ve Tokat'ı kapsayan Yeşilırmak Havza Kalkınma Birliği (YHKB) çalışanları, Birlik Başkanı Vali Celalettin Lekesiz tarafından birliğin 10. yılında teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Yeşilırmak ve kollarında oluşan kirliliği ve nedenlerini önlemek için gerekli tedbirleri almak, bölgede erozyon giderici çalışmaları yapmak, akış rejimini düzenlemek, Yeşilırmak Havzası'nda bulunan yerleşim birimlerinin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmalarına yönelik her türlü çalışmaları yapmak, yaptırmak ve bu amaçla ilgili kamu ve özel kurum ve kuruluşları ile işbirliği yapmak üzere havzadaki Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat'ı kapsayan YHKB'nin merkezi olan Amasya'da çalışan birlik çalışanlarına 10. yıl nedeniyle teşekkür belgesi veren Vali Celalettin Lekesiz, ekip ruhuyla yapılan çalışmaların devam etmesini istedi.

YHKB'nin 10 yılı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren'in katılımıyla 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilirken, Vali Yardımcısı Hamdullah Suphi Özgödek, YHKB Program Teknik Koordinatörü Yelgin Mesci, birim koordinatörleri Meltem Yılmaz, Hakan Ergül, Erdin Güden, bileşen uzmanları Merve Yalçın, Hümeyra Özen, coğrafi bilgi sistemi uzmanları Aydın Babacan, Erkan Öztürk ve birlik personeli Eda Demirbaş ve Hüseyin Doğa Vali Celalettin Lekesiz'in elinden teşekkür belgelerini aldı.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 12:28:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?