5
Mayıs
2024
Pazar
AMASYA

Yıldız'dan muhalefete eleştiri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Amasya İl Başkanı Mustafa Yıldız, muhalefetin milletin menfaatlerine muhalefet ettiğini söyledi. 

AK Parti İl Başkanlığı'nda, ilçe başkanları ve il başkan yardımcılarının katıldığı toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Mustafa Yıldız, "Türkiye'nin dört yıl içinde nereden nereye geldiğini, kara bulutların nasıl dağıldığını milletimiz gayet iyi biliyor. Türkiye'nin nasıl bir değişim geçirdiğini bütün insanlarımız bizzat yaşayarak müşahede ediyor. 4 yıl öncesinin Türkiye'si ile bugünün Türkiye'sinin asgari ücretler bazında mutfaktaki temel ihtiyaç maddeleri üzerinden hesap ederek lütfen masaya yatırın. Benim asgari ücretlim 4 yıl önce, mutfaktaki temel gıda maddelerinden ne alabiliyordu, bugün yine asgari ücretle ne alabiliyor? Eğer daha az alıyorsa AK Parti'ye oy vermesinler. Ama daha fazla alıyorlarsa herhalde AK Parti ile beraber bu yolculuğa devam etmeyi istemek bizimde hakkımızdır" dedi. 

AK Parti'ye muhalefet edenleri eleştiren Mustafa Yıldız, "Herkesi, çaresizlikler üzerine mahkum eden hükümetler dönemi geride kaldı. Artık onun yerine bir umut var. Karamsarlığın yerine aydınlık ve müreffeh Türkiye heyecanı var. Rakamlarda zaten ortada. Türkiye 18 çeyrektir ciddi bir büyüme başarısı göstermiş, kalıcı bir istikrarı yakalamıştır. Nereden nereye geldik. Şimdi onlar, bu 18 çeyreklik büyüme istikrarını hafife almaya, küçümsemeye, görmezden gelmeye çalışıyorlar. AK Parti'ye muhalefet edeyim derken, Türkiye'nin, milletin menfaatlerine muhalefet ediliyor" diye konuştu. 

Yapılan dedikodulardan duyduğu rahatsızlığı açıklayan Mustafa Yıldız şöyle devam etti: "Milletimize hizmet noktasında yapılması gereken, şimdiye kadar iktidar da veya muhalefette kalmış siyasi partilerin hayal dahi edemeyecekleri bu hizmetler karşısında, bu aziz milletin AK Parti'ye karşı olan teveccühünün devam etmesi elbette ki bazı çıkar çevrelerini rahatsız edecektir. Bu anlamda yaptıkları tek şey dedikodu, iftira, çamur at izi kalsın felsefesinden başka bir şey değildir. İktidar dönemlerini tamamlayamadan millete gidip gereken dersi alanlar bu milletin onlara tekrar inanacağını mı zannediyorlar. Biz AK Parti olarak emin adımlarla halkımızın bize vermiş olduğu süre içerisin de hizmetlerimize devam edeceğiz ve bir yıl sonra ki seçime hamasi nutuklarla değil, yaptığımız icraatlarla milletimizin huzuruna çıkacağız. Ve eminiz ki bu aziz milletimiz geçmişin o karanlık dönemlerine bir daha asla dönmeyecektir. Çünkü milletten aldığımız emaneti birileri gibi bazı çevrelerin cebine ve bütçe açıklarına değil tekrar milletimize döndürdük. İktidarımızın dördüncü yılında başımız dik,alnımız açık tüm teşkilatlarımızla birlik ve bütünlük içerisinde, halkımızın huzurunda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz".
iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2006 Cumartesi 11:17:42
Güncelleme :4 Kasım 2006 Cumartesi 11:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?