24
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Halk Meclisi toplanıyor

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı İsmail Uysal, 01 Ekim 2005 tarihinde Halk Meclisi'ni topluyor. Gümüşhacıköy’de daha öncede Halk Meclisi'ni toplamaya çalışan Başkan Uysal ’ın kardeşinin ve oğlunun elim bir trafik kazasında hakkın rahmetine kavuşmasından dolayı ara verdiği bu projeye tekrar start verdiği bildirildi.

Gümüşhacıköy Belediye Cem Düğün salonunda yapılması planlanan Halk meclisi toplantısında asıl amacın, Gümüşhacıköy Belediyesinin çalışmalarının ilçe halkı ile birlikte değerlendirilmesi ve toplantı sayesinde ilçe halkının ne tür hizmetler beklediğinin daha net anlaşı acağını vurgulayan Başkan İsmail Uysal; “Gümüşhacıköy her türlü güzel hizmeti hak ediyor. Bizleri seçen ilçe halkımızın çalışmalarımızıda değerlendirmeye hakkı vardır. Göreve geldik diye asla ilçe halkını unutmadık ve unutmayacağız. Bu tür olumlu ve güzel çalışmalarımız her zaman devam edecektir" dedi.

Mükerrem Uzun - Kenthaber / Gümüşhacıköy
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 13:18:58
Güncelleme :13 Haziran 2006 Salı 11:51:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurettingolge IP: 85.103.76.xxx Tarih : 5.11.2005 20:20:22
Halk meclisini toplamanız çok güzel.Buna ilave olarak her ayın ilk pazartesi gününüde halk günü yapar da o gün halkın dertlerini dinlerseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Çalışmalarınızı Kent Haber den takip ediyorum.Saygılar.