31
Mayıs
2024
Cuma
SULUOVA - AMASYA

'Soğan' operasyonunda 7 tutuklama

Amasya'da polis tarafından 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' suçlamasıyla gözaltına alınan 26 kişiden 7'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün Amasya merkez, Suluova ve Merzifon'da yaptığı 'Soğan' adlı operasyonda, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt oluşumu içerisinde halkı korkutmak ve sindirmek, zor kullanmak suretiyle çek ve senet tahsilatı yapmak, darp etmek, işyeri kurşunlamak, silahla adam yaralamak, uyuşturucu madde imal etmek, satmak ve kullanmak, ruhsatsız av tüfeği ve ruhsatsız tabanca bulundurmak suçlamasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 26 kişiden Kader B., Muzaffer K., Ümit C., Necmi İ., Kadir A., Erkan A. ve Mevlük K. adlı 7 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2008 Cumartesi 23:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut kaya IP: 88.252.0.xxx Tarih : 28.09.2008 20:40:51

yazık bu mıllete bukadar kolaymı insanların haysiyetve şerefleri ile oynamak nerde örgüt hani atılan tutulanlar. bu insanları fışlemek bukadarmı kolay yedi köyün yedidelisi ile örgütmü olur ve bu insanların işleri guçleri aile birliği kımsenin umrunda deyilmi. şunu unutmamaklazım keybedecek birşeyi olmayan dan benbile ürkerim kimin ne şuçu varsa o açıklansın benim suçumdan başkası başkasının suçun dan ben yargılanamam veye suçlanamam ne adli mevkide nede halk arasında saygılarla .u.c.k