24
Mayıs
2024
Cuma
SULUOVA - AMASYA

Soyadı gibi duygulandırdı

Suluova Şeker İlköğretim Okulu 5/A Sınıfının öğretmeni Zübeyde Duygu herkesi şaşırttı. Zübeyde öğretmenin 38 öğrencisi ile hazırladığı program katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

Yıl sonu sebebiyle özveri ile başarılarından her alanda söz ettiren Zübeyde Duygu bu defa öğrencileri ile oluşturduğu sevgi dolu programı ile tiyatro şölenine dönüştürdüğü etkinlik ilgiyle, hayranlıkla izlendi.

Küçük öğrencilerin başarılı performansı İlçe Milli Eğitim Mürürü ve Belediye Başkanı Mahmut Boz tarafından takdirle karşılandı. Minik Kalpler programın sonunda oluşturdukları sevgi seliyle öğretmenlerine sarılarak ağladılar.

İlçe Belediye Başkanı Mahmut Boz , ilk defa bu şekilde bir program seyrettiğini ve öğrencilerini mükemmel eğiten Zübeyde Duygu’yu takdir ettiklerini belirtti.

İlçe milli Eğitim Müdürü , Amasya genelinde yapılan sınavlarda tüm başarılı öğrencilerin ve Amasya birincisi olan öğrencilerin öğretmeni olarak adını duyuran ve şu an yaptığı bu organize ilede başarısına mükemmelliği katan meslektaşını takdir ettiğini ve gurur duyduğunu söyledi.

5/A sınıfı öğretmeni Zübeyde Duygu veda konuşmasında velilere hitap ederek 5 yıl boyunca evladı olarak gördüğü ve bilgilerle yetiştirdiği öğrencilerine sahip çıkmalarını istedi.

Hüzünlü konuşmasında ailesine onlardan aldığı zamandan dolayı öğrencilerine fazla vakit ayırmalarına müsade ettikleri ve onu destekledikleri için teşekkür etti. Tüm öğrenci ve velilerin ağladığı hüzünlü konuşmanın ardından öğrencilerine verdiği gülleri ailelerine vermelerini söyledi.

Hüzünlü vedanın sonunda tüm veliler ve öğrenciler Suluova Bahar restoranda düzenledikleri yemekte izledikleri 5 yılı içeren slayt gösterisinide hazırlayan Zübeyde Duygu’nun konuşmasında olduğu gibi aynı hüznü yaşadılar.

Okul Müdürü Rüştü Oran , Değerli hocamızZübeyde Duygu’nun başarısı ile gurur duyuyoruz. Birlikte çalıştığımız için mutluyuz” diye belitti.

Mükerrem Uzun-Kenthaber-Suluova
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2005 Cuma 11:05:38
Güncelleme :11 Haziran 2005 Cumartesi 14:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL DEMİRKIR IP: 85.98.117.xxx Tarih : 14.09.2005 18:44:14
BENDE SEKER ILK ÖĞRETIM OKULUNA GIDIYORDUM VE GORDUĞUM EN IYI 2 HOCA ZUBEYDE DUYGU VE ESKI TURKÇE HOCASI FUNDA DEMIR