18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARHAVİ - ARTVİN
Belediye Sayfaları

Arhavi yeniden yapılanıyor

Arhavi Belediye Başkanı Musa Ulutaş, sokak ve caddeleri yeniden yapılandırıyor.

Cadde ve sokaklara yeni isimler verdiklerini belirten Ulutaş "Bir kentin imarı, o kentin aynasıdır. Siz ne kadar çalışma yaparsanız yapın, imarınız yoksa belediyeciliğinizi oturtamamışsınız demektir. Biz de ilçemizin sokak ve caddelerini yeniden yapılandırıyoruz" dedi. Çalışmalarının bununla kalmayacağını dile getiren Ulutaş, şöyle konuştu:

"Çalışmaları sayısal ortamlara da taşıyacağız. Ayrıca, emlak değerlerinin çok eskiden kalma fiyatlarda olması, belediyeye gelen gelirlerin az olmasına neden oluyor Yaptığımız bu çalışma ile birlikte emlak fiyatlarını da derecelerine göre belirleyip, sağlam bîr zemine oturtacağız. Bu yaptığımız çalışma, Arhavi için çok önemli." 

Mahalle muhtarları birliğinin kurulması için çok az zaman kaldığını ifade eden Ulutaş, "Bu çalışmayla muhtarlarımız mahallelerini tanıyacak. Emniyet ve postacılar, muhtarlar için bir sekreterya olacak" dedi. 

Sokak ve caddelere yeni isim verilirken çok titiz davrandıklarını da vurgulayan Ulutaş, "Milletvekilleri, Arhavili profesörler, Belediye Başkanları, Şehitlerimiz, İş adamlarımız ve Arhavi’ ye hizmet vermiş, yaşayan veya ebediyete göç etmiş değerlerimizin isimlerine öncelik tanıyoruz" diye konuştu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 14:20:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?