16
Mayıs
2024
Perşembe
ARHAVİ - ARTVİN
Belediye Sayfaları

Artvin'de futbol

Artvin’de futbol hakemleri ve amatör takım futbolcuların özellikle kış aylarında çamurla kaplanan sahada idman yapmakta güçlük çektikleri belirtildi.


Sanayi Sitesi’nin arkasında yer gösterilen sahanın yağmur sularının birikmesiyle çamur deryasına döndüğünü belirten futbol antrenör ve hakemleri “Sahadaki çirkin manzaralar, bizi çok üzüyor, burada bir tesis yapıldı ve sonra kaderine terk edildi.” Dediler.


Futbol Hakemi Faruk Yazgün de “Artvin'de amatör kümede oynayan 4 takım vardır. İdman yapmak için bir tesisimiz yok, biz hakemler olarak maça hazırlığımızı nerde yapalım. Bu şartlar altında nasıl maça gidelim.Bu alanın sahibi ve yetkilisi kim? Niçin burası kaderine bırakılmış ve Hurda yığınlarının yeri olmuş. Yetkililerin bu sorunu çözmelerini istiyoruz. İskeledeki sahanında bakımsızlık sebebiyle maçları zor koşullarda yönetiyoruz. Futbolcular top koşturmada zorlanıyorlar dolayısıyla bizde maç yönetmekte zorlanıyoruz.”diye konuştu.


Özel İdare Futbol Antrenörü Kemal Akyürek ise “120 sporcumuz var, sahadaki görüntüleri bizleri çok üzüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün tekelinde olan çim saha olarak gözüküyor ama ne yazık ki içi su dolu “ şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 10:59:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?