22
Mayıs
2024
Çarşamba
ARHAVİ - ARTVİN
Belediye Sayfaları

Artvinli vekillerden hizmet bekliyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Artvin milletvekili Ertekin Çolak ile Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu teşekkür ziyaretleri kapsamında il merkezi ve ilçelerde vatandaşlarla buluştular.

Ziyarete Arhavi ilçesinden başlayan Milletvekili Çolak ve Bayramoğlu, Borçka ilçesi ve Artvin il merkezinde halka açık toplantılarla vatandaşların problemlerini dinledi.

Borçka’da bir otelde vatandaşlar ile bir araya gelen milletvekillerinden Hopa Cankurtaran tüneli ve her kış mevsiminde yolları kar ve heyelan nedeniyle yolları 6 ay ulaşıma kapanan Camili yolu konusunda çalışma yapmaları, çay üreticilere uygulanan kotanın kaldırılması, Borçka Muratlı baraj yolu arasındaki yolların düzeltilmesini ve korkulukların yapılması da istendi.

Artvin’de düzenlenen toplantıda da problemler dile getirildi. Milletvekilleri, 30 yıldır üniversitenin konuşulduğunu ancak AK Parti İktidarı’nda bunun gerçekleştiğini ifade ederek, Hopa Cankurtaran tüneli, Batum havaalanını, doğalgaz konularında önemli gelişmeler elde edildiğini söylediler.

Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu ise, “Biz plaka ile sınırlı millet vekilliğini yapmayacağız. Biz bölge konsepti oluşturmaya çalışıyoruz. Yıllardır konuşulan Ovit ve Cankurtaran tülleri için gerekli çalışmalara hız verildi.“dedi.

Milletvekilleri , Artvin Borçka yolu ve çalışma yapılacak alanlarda incelemede bulunup, yetkililerden bilgi aldı.
Toplantı ve incelemelere Artvin Milletvekili Erkekin Çolak, Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu ile parti il ve ilçe yöneticileri katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 19:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?