19
Mayıs
2024
Pazar
ARHAVİ - ARTVİN
Belediye Sayfaları

Nerde bunların ayakkabısı?

Artvin’in Arhavi ilçesinde incelemelerde bulunan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, kendisini ayağında spor ayakkabısı olmayan karateci çocukların karşılamasına sinirlendi.

Bakan Şahin ayağında ayakkabı ve terlik olan sporcuları görünce, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Tosun’u yanına çağırarak kızdı. Bakan Şahin, “Nerede bu çocukların spor ayakkabıları. Bilmem ben, aklım sırrım ermez. Bunların ayağında spor ayakkabısı olacak'' diye çıkıştı.

Karadeniz gezisi kapsamında geceyi Rize’de geçiren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, beraberinde Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile birlikte bu sabah Artvin’in Arhavi ilçesine gitti.

Bakan Şahin ve beraberindekiler Arhavispor tesislerini ziyaret etti. Burada yaşları 8 ile 16 arasında değişen karateci çocuklar tarafından karşılanan Bakan Şahin, kimi çocukların ayağında spor ayakkabısı olmadığını görünce kızdı. Sohbet ettiği küçük bir çocuğun ayağında bot olduğunu gören bakan Şahin, yanına Arhavi İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Tosun’u çağırdı. Bakan Şahin, “Bak bak! Nerde bu çocukların spor ayakkabıları. Bilmem aklım sırrım ermez'' diyerek müdüre çıkıştı.

“DOST BAŞA, DÜŞMAN AYAĞA''

Daha sonra Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay’a seslenen Bakan Şahin, “Atalay, bak bu çocukların ayağında spor ayakkabısı yok. Dost başa, düşman ayağa bakar, ama ben ayağa bakarım kardeşim. Başa da bakarım ayağa da bakarım'' dedi. Bakan Şahin daha sonra spor ayakkabısı olmayan çocuklara ayakkabı gönderilmesi talimatını verdi.

Bakan Şahin ardından Arhavispor kulübüne ait sentetik halı sahada incelemelerde bulundu. Bakan Şahin'e burada penaltı atması teklif edildi. Fakat Bakan Şahin, “Ben penaltı atamıyorum, hep auta gidiyor'' diye cevap vererek topa vurmayı reddetti. Şahin, ardından futbolcu gençlere penaltı atışı yaptırdı. Bakan ve beraberindekiler daha sonra Artvin’e geçti.
Milliyet
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2006 Çarşamba 15:32:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?