18
Mayıs
2024
Cumartesi
BORÇKA - ARTVİN
Belediye Sayfaları

Baraj yolu 'çile' yolu

Artvin’in Borçka İlçesi’nde kalp, tansiyon ve astım hastalığı teşhisiyle Artvin Devlet Hastanesi’ne sevk edilen bir hasta, baraj çalışmaları sebebiyle trafiğe kapatılan yolda bekletildi.

Baraj çalışmaları nedeniyle her gün yarım saat ve 45’er dakikalık kesintiler yapılarak 15’er dakika geçiş izni verilen Borçka-Artvin karayolunda sürücülerin ve yolcuların çilesi bitmiyor.

Dün Çoruh Borçka Devlet Hastanesi’nden Artvin Devlet Hastanesi’ne sevk edilen kalp, tansiyon ve astım hastası Mecit Güner (65), durumu yol güvenlik görevlisine bildirilmesine rağmen yaklaşık 45 dakika yolda bekletildi. Yolda bekleyen yolcu ve sürücüler, baraj yetkilisiyle tartıştı. Sürücüler, acil durumlarda yolun açılması gerektiğini, ancak yetkililerin bu tür isteklere kulak asmadıklarını söylediler.

Hasta yakınlarından Mehmet Güner, hastalarını Artvin Devlet Hastanesi’ne yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek, "Ancak ne yazık ki, baraj yolundaki yetkililere hastamızın durumunu anlatamadık ve çaresizlik içinde yolun açılmasını bekledik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2005 Pazar 15:00:15
Güncelleme :13 Mart 2005 Pazar 15:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?