23
Mayıs
2024
Perşembe
BORÇKA - ARTVİN
Belediye Sayfaları

Başkan ve Kaymakam yuva kurtardı

Artvin’in Borçka İlçesi’nde boşanmak üzere olan bir aile, Kaymakam Ogün Bahadır ve Belediye Başkanı Oral Küçük tarafından barıştırıldı. Bir daha kötü bir söz söylemeyeceğine söz veren Ömer Zeytin, eşini alarak Demirciler Köyü’ndeki evine döndü.

Borçka’da 2000 yılında görücü usulüyle evlenen ve geçtiğimiz aylarda ayrılarak boşanmak üzere dava açan Ömer Zeytin (28) ve Burcu Şahin (21) çiftini yeniden biraraya getirmek için Belediye Başkanı Oral Küçük devreye girdi. Başkan Küçük, yakınlarının isteği üzerine Kaymakam Ogün Bahadır ile birlikte genç kadını yanında kaldığı annesi Perihan Şahin’in evinde ziyaret etti.

Genç kadına öğüt veren Başkan Küçük, "Bakın bu sorunu herkes yaşayabilir. Eşinizle olup biteni baba ocağına taşımak hoş bir şey değil. Tabii durum bir noktaya kadar gelmiş ki buraya kadar taşıdınız, ama yine de aranızda çözmeniz lazım" dedi.

Gelinin annesi Perihan Şahin ise, "Ben de bu duruma gelinmesini istemezdim. Benim tek bir kızım var, yaşananlara gönlüm katlanmadı. Ama siz araya girince dünya bir yana, siz bir yana. Beni parçalasalar da sizi kimseye değişmem. Hatırınız için kızım eşine tekrar dönsün diyorum" diye konuştu.

Başkan Küçük, bu sözler üzerine cep telefonuyla eşinden ayrılan Ömer Zeytin’i eve davet etti ve genç çifti barıştırdı. Bir daha kötü bir söz söylemeyeceğine söz veren Ömer Zeytin, eşini alarak Demirciler Köyü’ndeki evine döndü.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2005 Cuma 18:29:27
Güncelleme :17 Mart 2005 Perşembe 14:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?