22
Mayıs
2024
Çarşamba
BORÇKA - ARTVİN
Belediye Sayfaları

Bu internet cafe sporcu yetiştirecek

Artvin’in Borçka İlçesi’nde, geliri Borçka Esnafspor kulübüne verilmek üzere internet cafe açıldı. Esnaf Spor Kulübü Başkanı Recep Merttürk, gelirin spor kulubüne aktarılarak gençlerin yetişmelerine sarfedileceğini söyledi.

Borçka Maradit Caddesi eski belediye iş merkezinde Borçka Belediye Başkanı Oral Küçük ve Emniyet Amiri Tanju Koşar tarafından açılışı yapılan cafede konuşan Esnaf Spor Kulübü Başkanı Recep Merttürk, çok zor şartlarda kulübü ayakta tutuklarını belirterek, gelir getirmek amacıyla maliyeti 30 milyarı bulan bir borcun altına girdiklerini belirtti.

Merttürk, "Şimdi tekvando, futbol, basketbol dallarında 107 öğrenciyi yetiştiriyoruz. Ben bu spora gönül vermiş bir kişi olarak, benim gibi en az yetkililerin daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Sosyal faaliyetlerin çok az yapıldığı ilçelere sahip olduğumuz için gençlerimiz boş zamanlarını ya kahvelerde, ya da kötü alışkanlıklara düşüyorlar. Ben kendimi sorumlu tutarak gençlerimize Internet ortamında gelip oturabilecekleri ve eğlenebilecekleri bir ortam hazırladım. Boş zamanlarını burada değerlendirmelerini istiyoruz. Geliri de spor kulubümüze aktarılarak gençlerin yetişmelerine sarfedilecektir. Yer konusunda Belediye Başkanı Oral Küçük’e, diğer konularda Artvin Valisi Orhan Kırlı, Kaymakam Ogun Bahadır ve Spor-Toto’ya da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 14:09:22
Güncelleme :17 Mart 2005 Perşembe 14:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?