15
Mayıs
2024
Çarşamba
BORÇKA - ARTVİN
Belediye Sayfaları

Vekilden, Borçka baraj gölüne davet

AK Parti Artvin Milletvekili Ertekin Çolak ve Belediye Başkanı Emin Özgün , enerji üretimine başlanan Borçka ve Muratlı 85 yıl Barajı’na ait gölet için su sporları , doğa ve su turizmcilerine davette bulundular.


Baraj göletinde düzenlenen tekne turuna AK Parti Artvin Milletvekili Ertekin Çolak,Artvin Belediye Başkanı Emin özgün, İl Genel Sekreteri Çetin Demirkaya ile diğer yetkililer katıldı


Artvin Baraj Yolu Zalona mevkiinde Artvin Belediyesi’nce satın alınan iki tekne Çoruh Baraj göletine indirildi. Tekne kaptanı Yusuf Göktaş, deniz hayatından Çoruh hayatına geçerek yaşadığı mutluluğu ve aldığı keyfi dile getirdi. Kaptan Göktaş “Sağında doğa cenneti, solunda otoban yolu, burada hayat başkadır. Su sporu sevenleri buraya davet ediyoruz” dedi.


Milletvekili Ertekin Çolak da tekne turu sonrası yaptığı basın açıklamasında, “Bu barajların tümü tamamlandığında Artvin turizmin merkezi olacak.Bu çetin coğrafya, inşallah gelecekte turizm açısından Türkiye'nin merkezi olacaktır. Ben bir milletvekili olarak, doğayı sevenleri ve turizme yatırım yapmak isteyenleri Artvin'e davet ediyorum.”diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 23:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?