19
Mayıs
2024
Pazar
HOPA - ARTVİN

85'lik dedenin bebek acısı

85 YAŞINDAKİ CEMAL DEDE'NİN İKİZ BEBEK BEKLENTİSİ SUYA DÜŞTÜ

Artvin'in Hopa İlçesi'nde 49 yaşındaki Gürcü eşinden ikiz bebek bekleyen 85 yaşındaki Cemal Karabacak'ın bebeklerinin bir ay önce düştüğü öğrenildi.

Artvin'in Hopa ilçesinde ikamet eden 'Cemal Dede' lakaplı Cemal Karabacak'ın 10 ay önce dini nikah ile evlendiği Gürcistan uyruklu 49 yaşındaki eşi Meri Shantadze'den beklediği ikiz bebeklerin bir ay kadar önce düştüğü öğrenildi. Karabacak, bebeklerinin düştüğünü geçtiğimiz gün öğrendiğini belirtti.

Hopa İlçesi Koyuncular köyünde ikamet eden Karabacak'ın 7 çocuk 20 torundan sonra 10 ay önce Gürcistan uyruklu Meri Shantadze ile dini nikah ile evlilik yaptı. Üçüncü evliliğini yapan Karabacak'ın Türk olan ilk eşinin hayatını kaybetmesinin ardından Gürcistan uyruklu bir bayanla evlilik yaptığı ancak Gürcü eşin bir yalanından dolayı bu evliliğin altı ay sürdüğü son olarak ise Shantadze ile evlilik yaptığını açıkladı.

Karabacak açıklamasında, "Ben hizmetçi arıyordum. Bir aracı ile Shantadze ile tanıştık. Buraya geldikten sonra bana evlilik teklif etti. Dini nikah ile evlendik. Bana ikiz bebeğe hamile olduğunu söylemişti. Geçtiğimiz günlerde bize Batum'dan telefon geldi. Kardeşinin kızı hayatını kaybetmişti. Batum'a gitti. Kar yağmıştı. Orada ayağı kayıp düştü. Çocuklar orada düştü. İkiz bebek vardı. Düşünce çocuklarda düştü" şeklinde konuştu.

Karabacak, geçtiğimiz güne kadar çocuklarının düştüğünü bilmediğini, geçtiğimiz gece eşinin acı haberi gözyaşları içerisinde kendine verdiğini söyledi.

Shantadze ise yaptığı açıklamada, merdivende ayağı kayarak düştüğünü bu sırada ikizlerinin de düştüğünü açıkladı.

Karabacak, 85 yaşında olmasına rağmen birçok gençten daha dinç ve güçlü olduğunu belirterek bu enerjiyi vazgeçemediği dört kurala bağladığını söyledi. Karabacak bu kuralları; içki içmeme, kumar oynamama, sigara içmeme ve fuhuş yapmamaya bağladı. Karabacak ayrıca sabahları soğuk su ile duş aldığını sürekli yoğurt ve bal tükettiğini de söyledi.

Eşi ile mutlu görüntüler sergileyen Karabacak, eşi Meri Shantadze, 55 yaşındaki oğlu Asım Karabacak ve 11 yaşındaki torunu Nursude Karabacak ile objektiflere poz verdi.

85 YAŞINDAKİ CEMAL DEDE'NİN İKİZ BEBEK BEKLENTİSİ SUYA DÜŞTÜ
85 YAŞINDAKİ CEMAL DEDE'NİN İKİZ BEBEK BEKLENTİSİ SUYA DÜŞTÜ
85 YAŞINDAKİ CEMAL DEDE'NİN İKİZ BEBEK BEKLENTİSİ SUYA DÜŞTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 15:12:02
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 17:49:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?