18
Mayıs
2024
Cumartesi
HOPA - ARTVİN

Hopa'da patlama!

Artvin Valisi Orhan Kırlı, Hopa İlçesi’ndeki bir restoranın önünde bulunan, kullanılmayan buzdolabının içine dinamit lokumu yerleştirilerek patlatıldığını bildirdi.

Vali Kırlı, yaptığı açıklamada, Hopa İlçesi Kars Caddesi üzerindeki Şelale Restoran’ın önünde saat 03.30’da patlama meydana geldiğini belirtti. Patlamanın, restoranın önünde bulunan ve kullanılmayan eski bir buzdolabının içine yerleştirilen dinamit lokumunun patlatılmasıyla meydana geldiğini ifade eden Vali Kırlı, "Olayda çok büyük çapta ses meydana geldi. Ses, ilçenin büyük bir kesiminde duyuldu. Olayda can ve mal kaybı olmadı. Mağdur olan bir vatandaşımız yok" dedi.

Vali Kırlı, patlamanın ardından Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde inceleme yapıldığını belirterek, "İlk önce olayın siyasi bir boyutu olup olamayacağı üzerinde durduk. Olayın siyasi bir mahiyetinin olmadığını tespit ettik. Rakip firmalar arasındaki ihtilaftan kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor. Tabi ki bu büyük ölçüde bir tahmin" diye konuştu.

Vali Kırlı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını da sözlerine ekledi.

AA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2005 Salı 11:52:43
Güncelleme :5 Temmuz 2005 Salı 12:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa Erdogan IP: 80.145.86.xxx Tarih : 8.08.2005 17:12:53
merhaba sevgili hemserilerim.Öncelikle kücücük hopamizda yapilmak istenen bu cirkin olayi kiniyorum yapanlarin bir an önce adaleteteslim edilmesini arzu ediyorum,zaten yurdumuzun her bir kösesinde bu ve buna benzer bir suru, toplumun huzurunu bozabilecek hareketler yapilmaktadir bu tür girisimlerin kimseye bir sey kazandirmayacagi gibi bölgemiz insanini da rahatsiz etmektedir,lütfen bu tür davranis icerisine girmekten kacinin kimsenin huzuru vede asayisi bozmaya hakki yoktur saygilarimla.