17
Mayıs
2024
Cuma
HOPA - ARTVİN

İzcilerden anlamlı yardım

Hopa Hüsnü Ciner İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan 18 kişilik izci grubu, örnek bir davranış sergileyerek, ilçe genelinde topladıkları 3 milyar lira değerindeki yardım malzemesini Erzurum’un Narman İlçesi Alabalık Köyü İlköğretim Okulu’na gönderdiler.

Artvin’in Hopa İlçesi Hüsnü Ciner İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Ünal Yazıcı, izci takımının 5 yıl önce kurulduğunu ve bu 5 yıl içerisinde çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını söyledi. Son olarak ilçe genelinde toplanan yardım malzemelerini yardıma muhtaç durumdaki Erzurum’un Narman İlçesi’ne gönderdiklerini ifade eden Yazıcı, "İzci öğrencilerimizle ilçe genelinde giyim ve kırtasiye malzemelerinden oluşan 3 milyar lira değerinde 6 paket yardım malzemesi topladık. Bu malzemeleri Erzurum’un Narman İlçesi Alabalık Köyü’nde yardıma muhtaç durumda olan öğrencilere gönderdik. Amacımız ekonomik sıkıntı içindeki öğrencilere yardım elimizi uzatmaktır" dedi.

Örnek çalışmalarından ötürü izci öğrencileri kutladığını ifade eden Yazıcı, benzer faaliyetlerin bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

hopa
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2004 Perşembe 09:07:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?