19
Mayıs
2024
Pazar
HOPA - ARTVİN

Kardeşim nerde?

Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan olay akıllara durgunluk veriyor. Yaklaşık 40 gündür haber alınamayan genç kızın nerede olduğunu bilmeyen aile kızlarının kaçırıldığını ve hayatı tehlikesi olduğunu düşünüyor.


Elinde Kardeşin resmiyle her yere baş vurduğunu belirten abla yıldız Kasımoğlu kardeşi Çiğdem Kasımoğlu’nun çok saf, alımlı olduğu için göze battığını ve kaçırıldığını düşündüklerin ifade ederek şu açıklamayı gerçekleştirdi. ‘ Kardeşim 1 ay 10 gündür kardeşim yok. Ailece perişan olduk .Bu olay alışıla gelmiş bir kız kaçma olayı değildir. Bunu iddia ediyorum Çünkü kardeşimle biz çok yakınız her şeyimizi bir birimize anlatırdık ve erkek arkadaşı yoktu çok içine kapanık bir kızdır utangaçtır. Eğer kendi isteğiyle kaçmış olsaydı kız kaçma olaylarında olduğu gibi 10- 15 gün sonra arar ve ben kendim kaçtım şu kişiyleyim merak etmeyin derdi. Ama 40 gündür hiçbir haber yok. Ne yapacağımızı şaşırdık her yere baş vurduk gören duyan varsa insaniyet namına bize ulaşsın. Ailece perişan olduk biz altı kardeşiz Kardeşlerimde çok kötü durumda annem babam ne yapacağını bilmiyor Ailemi ayakta tutmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bu olaylardan etkilenen erkek kardeşimde geçtiğimiz hafta Hopa iskeleden kendisini atarak intihara teşebbüs etti. Lütfen kardeşimi kim elinde tutuyorsa bir sesini duyursun yaşadığını bilelim.
Amcasına gitmek için evden çıkan kızdan haber alınamıyor
Olayı anlatan abla yıldız Kasımoğlu kardeşi çiğdem Kasımoğlu’nun 10 dakikalık mesafede bulunan amcasına gitmek için evden çıktığını ve bir daha haber alınamadığını ifade etti.


Saf ve alımlı bir kız olduğunu belirtilen Çiğdem’in nerede olduğu ne şekilde tutulduğu ve hayatta olup olmadı bilinmiyor.
 

osman emre ergün hopam.net
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 17:55:29
Güncelleme :29 Nisan 2009 Çarşamba 18:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?