19
Mayıs
2024
Pazar
HOPA - ARTVİN

Terhis oldu 3 gün sonra yandı

Vatani görevini Şırnak'ta jandarma komando olarak yapan ve terhis olduktan 3 gün sonra memleketi Artvin'de evinde sobayı yakmak için döktüğü tinerin alev alması sonucu yanarak ağır yaralanan genç tedavi olmak için hastane hastane dolaşıyor.

Askerliğini Şırnak'ta jandarma komando olarak yapan ve terörle mücadelede birçok operasyona katılan Ramazan Fenniboy (23), geçen günlerde terhis olarak memleketi Artvin'in Hopa ilçesine geldi. Memleketinde ailesi ile birlikte yaşayan Fenniboy, 3 gün önce evlerinde sobayı yakmak için tiner dökünce üzerine sıçrayan tinerin alev alması sonucu biranda vücudu yanmaya başladı.

Elinde, yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanık oluşan Fenniboy, ailesi tarafından Hopa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edilen Fenniboy, daha sonra sırayla Trabzon Fatih Devlet Hastanesi ardından da Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisi nedeniyle hastane hastane dolaşmak zorunda kalan ve yeşil kartı sayesinde tedavi olmaya çalışan Ramazan Fenniboy'un Trabzon'daki hastanelerde yanık tedavi merkezi olmaması nedeniyle bu merkezin bulunduğu Samsun Devlet Hastanesi'ne sevk edileceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 10:43:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?