19
Mayıs
2024
Pazar
SAVŞAT - ARTVİN

Barodan heyelan mağdurlarına yardım

Artvin'in Şavşat İlçesi'nde 27 Ekim günü meydana gelen heyelanda evleri toprak altında kalan vatandaşlara Artvin Barosu'ndan yardım yapıldı. 

İlçe merkezine bağlı Söğütlü Mahallesi'nde 27 Ekim Cuma günü 7 evin hasar gördüğıü ve 130 kişinin tahliye edildiği heyelan dolayısıyla açılan yardım kampanyası nedeniyle Artvin Boru'sunca yardım yapıldı.

Baro Başkanı Av. Bedrettin Kalın, mağdurların her alanda yanlarında olacaklarını belirterek, "Yardım kampanyasında bir grup avukat ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile böyle bir kampanya başlattık. Önümüz kış olduğu için kışlık eşya yardımında bulunduk. Katkıda bulunan avukat arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Artvin halkının zor günlerinde dayanışmamın bir örnek olması ve hatırlatılması açısından önemli bir kampanya olduğunu düşüyoruz. Biz Baro olarak vatandaşlarımızın hukuki ve her alanda yanlarında olduklarını hatırlatarak, Baro yönetim kurulu olarak toplanan muhtelif giyim eşyası Şavşat Belediye Başkanlığına teslim edilecek." dedi.
iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 19:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?