22
Mayıs
2024
Çarşamba
SAVŞAT - ARTVİN

Belediye başkanına plaket

Artvin'in Şavşat İlçesi Belediye Başkanı M. Naci Köroğlu'na başarılı çalışmalarından dolayı Tüm Bel Sen Rize Şubesi'nce plaket verildi. 

Tüm Bel-Sen Rize Şube Başkanı Ömer Salih Erol, Şavşat Belediyesi'nde Sendika üyesi memurlarla bir süre görüşerek sorunlarını dinledi. Belediye çalışanları, son yapılan sözleşmeden duydukları memnuniyeti anlatırlarken, hayat şartlarının zorluklarından söz etmeyi de ihmal etmediler.

Memurlar “Her iki Başkanımızın sayesin de bu ekonomik koşullarda az da olsa kriz yaşamadan geçimimizi sağlıyoruz.”dediler. Tüm Bel- Sen Rize Şube Başkanı Ömer Salih Erol daha sonra Belediye memurları ile birlikte Belediye Başkanı M. Naci Köroğlu nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı M.Naci Köroğlu'na plaket takdim edildi. 

Ömer Salih Erol; “Şavşat Belediyemiz memuru ile en iyi uzlaşan bir belediyedir. Bunda en büyük pay belediye başkanına aittir. Belediye başkanımızı bir plaketle onurlandırmayı düşündük. Lütfen kabul buyursunlar.”dedi. Belediye Başkanı M. Naci Köroğlu da “Benim memurum daha iyilerine layıktır. Biz burada ağabeyi kardeş gibi çalışıyoruz. Onların sorunları ve dertleri benimde sorunumdur. Hepimiz birbirimizi iyi tanıyor ve bu güzel ilçemizin halkı için hep birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçemiz bölgede en sakin bir ilçedir. Bunda herkesin payı vardır. Gayretlerimiz ve fedakarlıklarımız halkımız içindir.Bu makamlar hizmet için kurulmuştur.” Diye konuştu. 

Sendika Şube Başkanı ve Belediye Başkanı mesai bitiminden sonra memurlarla birlikte yemek yedi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 09:33:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?