22
Mayıs
2024
Çarşamba
SAVŞAT - ARTVİN

Belediyeye cenaze arabası

Şavşat Belediyesi’ne iş adamı Nuri Kemal Demirel tarafından cenaze taşıma arabası bağış yapıldı.

Çok yakın akrabası olan Alaattin Demirel’in vefatında cenazenin köye naklinde yaşanmış olan zorlukları gören Nuri Kemal Demirel Şavşat Belediyesi’ne tam donanımlı bir cenaze taşıma arabası vermeye karar verdi. Sözünü tutan Demirel almış olduğu cenaze taşıma arabasını Belediyeye bağışladı.

Belediyeye cenaze taşıma arabası bağışı yapıldığını duyan vatandaşlar; “Yıllardır sanki sorun değilmiş gibi gözüken cenaze nakil işleri gerçektende çok önemli bir sorun olduğu ortadadır. Bölgede cenaze nakil işleri ağır kış şartlarında oldukça çok zor şartlar altında yapılıyordu. Bu gerçeği fark edip ilçemize cenaze arabası bağışlayan iş adamı Nuri kemal Demirel’e çok teşekkür ediyoruz.” Dediler.

İş adamı Nuri Kemal Demirel ayrıca il, ilçe ve köylerinde yapılan sosyal etkinliklerin tamamını maddi ve manevi olarak destekleyerek bölge halkının sevgisini kazandı. İş adamı Demirel “Her hangi bir il veya ilçeden olmak için sadece nüfus cüzdanında oranın adını taşımak yetmez. Ben ‘Artvinliyim, ben ‘Şavşatlıyım diyenlerin bir şeyler yapma zorunluluğu vardır. Bu yerlerin gelecekte daha güzel hale gelmesini isteyenler, bugün bir şeyler yapmalıdır.”diye konuştu.

Belediyeye bağışlanan cenaze arabasının arkasında yazılı olan ‘Aloş’umun anısına’ yazısı da dikkat çekiyor.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 12:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
volkan meydan IP: 78.164.164.xxx Tarih : 30.11.2007 17:34:13

gercekten savsatta boyle bır arac lazundı nurı kemaldemırele cok tesekur ederım savsatı buyuk bır derten kurtardı savsatlılar umarım buna cok sevınmıstır