27
Mayıs
2024
Pazertesi
SAVŞAT - ARTVİN

Deniz Feneri'ne Şavşat şoku

Artvin'in Şavşat ilçesinde geçtiğimiz hafta 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan sel felaketinin ardından ilçeye yardım için gelen Deniz Feneri aracına Şavşatlı bir grup genç tepki gösterdi.

Dün saat 16.00 sıralarında ilçeye gelen ve üzerinde "Deniz Feneri" yazısı ve logosu olan resmi plakalı bir araç ilçede bulunan bazı gençlerin tepkisine neden oldu.

Araç üzerine çeşitli yazılar yazan gençler, araç içerisindeki bazı kişilerle de tartıştı. Polisin araya girmesiyle yaşanan kargaşa sona ererken, araç önce emniyetin önüne çekildi. Olaydan bir müddet sonra araçta bulunan bazı kişilerin şikayeti üzerine savcılık talimatıyla 3 genç ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. C.Y., U.Y. ve F.E. polis merkezine götürülürken gerginlik yaşandı.

İlçede bulunan CHP Artvin Milletvekili Metin Arifağaoğlu ve CHP Artvin İl Başkanı Avukat Uğur Bayraktutan yaşananlara tepki göstererek, "Asıl sorgulanması gereken resmi bir plaka ile üzerinde Deniz Feneri yazısı ve logosu olan araç ve bu aracı buraya gönderen ve getirenlerdir" dediler.

Daha sonra 3 genç ifadeleri alınmak üzere Şavşat İlçe Emniyet Amirliği'ne sevk edildi. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 17:05:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ugur bora IP: 85.105.59.xxx Tarih : 6.04.2010 12:38:57

şavşat ın diğer bir adı küçük moskovadır yani komünizmin solun ana vatanı izmir gibi son derece doğal karşılanmalıdır kendileri yardım etmezler kimseyede yardım ettirmezler