28
Mayıs
2024
Salı
SAVŞAT - ARTVİN

Müftülükten iftar yemeği

Artvin'in Şavşat İlçesi'nde müftülük tarafından düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Artvin İl Müftüsü Ömer Taşçıoğlu "Bu millete hizmet edeceğiz. Hele bu meslekte emeklilik yoktur." dedi. 

Harman Sofrası Lokantası'nda dün akşam düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı M.Naci Köroğlu, İl Müftüsü Ömer Taşçıoğlu, Özel İdare Müdürü İbrahim Altun, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Temiz, Tarım İlçe Müdürü Mikail Kaya, Sağlık Grup Başkanı Op. Dr. İsmail Erdem, Hastane Başhekimi Erdoğan Çolak, Hastane Müdürü Erkan Dede, din görevlileri katıldı. 

Şavşat İlçe Müftüsü Bayram Karan, yemek sonrasında yaptığı konuşmada; “Yıllarını bu ilçede din görevlisi olarak geçiren, eski din görevlilerimize olan bağlılığımızı ve örnek şahsiyetlerinin toplumumuzda olduğu gibi bizde de önemli yerlerinin olduğunu, yeni din görevlilerinin de kendilerinin bilgi ve tecrübelerinden istifade edebilmeleri düşüncesiyle, tanışma ortamı oluşturabilmek için bu yemeği tertipledik.”dedi. 

Artvin İl Müftüsü Ömer Taşçıoğlu da toplum için birlik ve beraberliğin önemine değindi. Taşçıoğlu; “Bizler çalışanlar olarak bu devlete, bu millete hizmet edeceğiz. Hele bu meslekte emeklilik yoktur. Emekli olan din görevlilerimiz bizlerin emektarlarıdır.” diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 13:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?