30
Mayıs
2024
Perşembe
SAVŞAT - ARTVİN

Muhtarlardan soru yağmuru

Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Şavşat'ta köy ve muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Vali Aydoğdu başkanlığında Şavşat Atatürk İlköğretim Okulu Konferans Salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Kaymakam Serdar Kaya, Belediye Başkanı M. Naci Köroğlu, İl Genel Sekreteri Çetin Demirkaya ve daire müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

61 köy, 7 mahalle muhtarının tamamının katıldığı toplantıda il müdürleri tek tek kürsüye çıkarak kurumları ile ilgili bilgiler verirken muhtarlar ve vatandaşlar bazı il müdürlerini soru yağmuruna tuttular.

En çok Kadastro çalışmalarında yaşanan sıkıntıları dile getiren vatandaşlar, bayındırlık, tarım ve eğitim konularında dert yandılar. Bazen esprili konuşmalarında olduğu toplantıda İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, bölgede terör sorununun olmadığını, özellikle vatandaşların köylerine gelen tanımadığı kişilerle ilgili olarak uyanık olmalarını istedi.

Toplantıda son sözü alan Vali Cengiz Aydoğdu: “Bizler birlikte yaşıyoruz. Bizler birbirimiz için varız. Bu bayrağın burada dalgalanmasının garantisi öncelikle sizlersiniz. Bizler sizlerin hizmetkarıyız. Bize verilen yetkiler bir imtiyaz değil, bir vazifedir. Her şeyi yapıyoruz iddiasında değiliz. Eksiklerimiz mutlaka vardır. Bu eksiklerin iyi niyetle konuşulması bizi memnun eder. Eldeki imkanları en iyi kullanma gayreti içerisindeyiz. Bu konuda da önce Allah'tan sonrada sizlerden yardım istiyoruz. Bu toplantının çok faydalı olduğunu düşünüyoruz. Söylenenleri de elimizden geldiği kadar yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Vali Cengiz Aydoğdu ve beraberindeki heyet, toplantı sonrasında Türk Telekom tarafından Belediyeye ait bir yerde oluşturulan internet kafenin açılışını yaptı. Vali Aydoğdu, olumlu bir gelişme olarak gördüğü bu internet kafede öğretmenlerinde görevli olarak bulunması talimatını verdi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 13:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?