22
Mayıs
2024
Çarşamba
SAVŞAT - ARTVİN

Süt sığırcılığı tartışıldı

Artvin'in Şavşat ilçesi Ziraat Odası'nın davetlisi olarak ilçeye gelen Artvin Damızlık Süt Sığırcıları Birliği yetkilileri vatandaşları bilgilendirdi.

Şavşat Ziraat Odası hizmet binasında yapılan toplantının açılışında Birlik Başkanı Talip Işık bir konuşma yaptı.
Toplantıya Şavşat Tarım İlçe Müdürü Mikail Kaya'nın yanı sıra Birlik Başkan Yardımcısı Özkan Demir, Küçükbaş Birlik Başkanı Azem Demirci, Birlik Veterineri Ercan Arkadaş, Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Okumuş, Birlik Çalışanı Coşkun Işık, Birlik Sekreteri Fermin Demirci, Denetleme Kurulundan Fevzi Karaman, Şavşat Ziraat Odası Başkanı Gündüz Atabek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin faaliyetleri, üyelerin sorunları dinlenirken, vatandaşların çeşitli konular üzerine sorduğu sorular da Şavşat Tarım İlçe Müdürü Mikail Kaya ve diğer yetkililer tarafından cevaplandırıldı. Üyelerin tamamının katıldığı toplantıda ayrıca verilen Kredi ve Teşviklerle ilgilide açıklamalar yapıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 15:20:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zafer karagöz IP: 78.177.248.xxx Tarih : 7.02.2008 17:46:33

şirin şavşatımızda ekonomik kalkınmaya yönelik bu tür çalışmaların yapılması bir şavşatlı olarak beni çok sevindirdi.çeşitli kredilerle vatandaşların teşvik edilerek sütsığırcılığının geliştirilmesi şavşatlılara da iyi bir gelir kaynağı olur.bu girişimin sözde kalmamasını temenni ederim.