16
Mayıs
2024
Perşembe
SAVŞAT - ARTVİN

Valisi Cengiz Aydoğdu, Savşat'ta

Aylık İl Emniyet Komisyon toplantısını bu kez Şavşat'ta yapan Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, ardından Dalkırmaz köyünde yürütülen KÖYDES çalışmalarını inceledi.

Şavşat ilçe Emniyet Amirliği toplantı salonunda yapılan ve ilin genel asayiş ile güvenlik konularının görüşüldüğü toplantıya, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Birol Şimşek, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek, 6'ncı Hudut Tabur Komutanı Yarbay Nihat Kaptan ile ilçe kaymakamları katıldı.

Güvenlik toplantısının ardından beraberindekilerle birlikte Dalkırmaz Köyünde KÖYDES Projeleri kapsamında yapılan beton yolda incelemelerde bulunan vali Aydoğdu, ilçe Kaymakamı Serdar Kaya'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe Kaymakamı Serdar Kaya Dalkırmaz-Çiftlik-Savaş grup köy yolunda 2 bin 300 metre beton yol yaptıklarını belirterek, gece-gündüz çalışarak 15 gün gibi kısa sürede bitirmeyi başardıklarını söyledi.

Yürütülen çalışmalardan memnun kaldığını ifade eden Vali Aydoğdu,” İlimiz KÖYDES çalışmalarıyla adeta şantiyeye döndü. İlçelerimizdeki çalışmaların aksamadan sürdürüldüğünü memnuniyetle görüyoruz. Köy yollarımızın belirli bir standarda kavuşturulması için seferber olduk. Her gittiğimiz yerde karşılaştığımız köylülerimiz yapılan bu hizmetlerden son derece memnun olduklarını söylüyorlar. Bizlerde onların bu memnuniyetini görünce çok mutlu oluyoruz. Bu yol yapımlarında emeği geçen başta Kaymakamlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra ilçeden ayrılan Vali Aydoğdu ve beraberindekiler Meydancık Beldesi ile Şavşat ilçe merkezini ayıran Şartul mevkiindeki çay ocağında vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Bu arada Ahmet Fevzi İlköğretim YİBO 8. sınıf öğrencisi Özkan Atakan'la(14) sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2007 Cuma 12:23:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?