17
Mayıs
2024
Cuma
YUSUFELİ - ARTVİN

Artvin: Yetiştirme zahmetine bir de teleferik katlanınca köylüler canından bezdi...

Çoruh Nehri kenarındaki İşhan Köyü'nde üretilen sebzelerin tüketiciye ulaştırılmasında sıkıntı yaşanıyor. 5-10 ton arasındaki sebze, köprü olmaması nedeniyle teleferikle taşınıyor. Ailesine sebze üretiminde yardım eden 14 yaşındaki Hamit Okumuş, ürünlerin de insanların ulaşımının sağlandığı teleferikle yol kenarına götürüldüğünü söyledi.

Dayısı Muammer Kasap'ın teleferikten nehre düşerek öldüğünü belirten Hamit Okumuş, "Ne yapalım, başka çaremiz yok. Ekmek parası kazanmak zorundayız. Köprü yapılsa bu çileyi çekmeyeceğiz. Ekmek parası için hayatımızı tehlikeye atıyoruz." diye konuştu.

iha-artvin
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2004 Pazartesi 13:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emir karadogan IP: 88.229.141.xxx Tarih : 14.04.2012 23:11:12

BU MESEJİ OKUYAN İŞHAN KOYLULERI LUTFEN YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM. bu haberı okudum cok uzuldum her kımseyse allah rahmet eylesın.arkadaşlar ben konyalıyım ismım emir 1955 dogumlu edirneden askerlık donemınde benım cok sevdıgım kardeş gıbı asker arkadaşim muammer kasap işhan koylu oda 1955 dogumlu ve edirnede askerlık yaptık bereberce 20 ay..bu olen kişi o muammer kasapmı acaba? yoksa başkasımı? lutfen yadımcı olun eger yaşiyorsa bana ulaşsin cep telım 0542.2734549 msj bıldırın. ben muammer kasap ın asker arkadaşıyım isvicreden yaşiyorum şuan turkiyedenım antalyadan bir kac ay kalacam turkiyeden.umarım asker arkadaşim değildır cocukları varsada bana ulaşsınlar.yardımcı olanlara allah razı olsunn..olenede allah rahmet eylesın ailesine sabır versın....emir saygılarrrr