15
Mayıs
2024
Çarşamba
YUSUFELİ - ARTVİN

CHP'li Çorbacıoğlu Yusufeli'deydi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin Milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu, incelemede bulunduğu Yusufeli ilçesinde yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı'nın tarafsız birisi olması gerektiğini söyledi. 

İlçe teşkilatı mensupları tarafından karşılanan Milletvekili Çorbacıoğlu, kahvehanelerde ve parti teşkilatında partilileri dinledi. Partililerle fikir alışverişinde de bulunan Çorbacıoğlu, bir kahvehanede de basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Seçilecek Cumhurbaşkanı'nın meclisten veya dışardan olmasına partisinin ve şahsının karşı olmadığını belirten Çorbacıoğlu, "Seçilecek olan Cumhurbaşkanı'nın tarafsız bir isim olması gerekir. O makam, Türkiye Cumhuriyeti'nin temsilcisidir, Atatürk'ün temsilcisidir" dedi. 

Baraj yapımıyla ilgili soruları da cevaplandıran Çorbacıoğlu, yeni yerleşim yerinin ilçe olmasının imkansız olduğunu belirterek, üçlü proje uygulanması durumunda yeni yerleşim yerine gerek kalmayacağını söyledi. Çorbacıoğlu, "Eğer üçlü proje uygulanmadan bu baraj yapılırsa, ilçe yok olur yeni yerleşim yerinde de hiç kimse bir araya getirilemez. İlçenin dinamosu olan tarım alanları yok olursa, insanların kazancı yok olur. En iyi çözüm üçlü proje" dedi. 

Genel seçimlerde partililerin isteği doğrultusunda yeniden aday olacağını anlatan Çorbacıoğlu, "CHP'de adaylar çok olabilir. Artvin'de partimiz güçlü olduğundan aday çokluğu da normaldir. Takdir partililerimizin ve seçmenindir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 14:37:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Serkan AZAKLI IP: 88.226.66.xxx Tarih : 25.11.2008 16:46:18

Sayın ÇORBACIOĞLU nu seçmen olarak sonuna kadar desteklediğimi belirtmek isterim,ve seçimlerde kendisini önümüzde öncü olarak devletin yönetiminde görmek umuduyla ailece seçmeniniz üyeliğimizi tarafınızdan kabulunu istiyoruz.teşekkürler,BAŞARILAR DİLERİM.