22
Mayıs
2024
Çarşamba
YUSUFELİ - ARTVİN

Her şehide bir fidan

Artvin'in Yusufeli ilçesinde İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı bahçesine, terörle mücadelede şehit düşen ilçe doğumlu 10 şehit için birer çam fidanı dikildi.

Yusufeli İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı tarafından düzenlenen programda, vatani görevleri sırasında şehit olan ilçe doğumlu Ahmet Eyzaman , Muamer Topal, Davut Polat , Tamer Polat, Muammer Ergen, Müslim Tunçi, Canturk Kasap, Mustafa Kahveci, Muammer Tamas ve Orhan Boz'un anısına birer çam fidanı dikildi. Ağaçlara şehitlerin isimleri, askeri birlikleri ve şehit oldukları tarihler asıldı.

Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Okan Kurt, şehitleri ve şehit ailelerini unutmadıklarını belirterek, şehitleri anmak için fidan dikimi yaptıklarını söyledi. Fidan dikimi törenine İlçe Kaymakamı Kenan Eskin, Belediye Başkanı Yusuf Sağlam, şehit aileleri ve daire müdürleri katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 14:02:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah tamas IP: 88.234.53.xxx Tarih : 28.06.2007 11:07:13
İlçe jandarma bölük komutanlığı nezdinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.Şehitler ölmez vatan bölünmez.Şehit uzm.çvş.Muammer Tamas'ın yeğeni