16
Mayıs
2024
Perşembe
YUSUFELİ - ARTVİN

Milletvekili adayları yollara düştü

Artvin'de çeşitli partilerin milletvekili adayları seçmenleri ziyaret ederek oy talebinde bulundu.

DP'Lİ ADAYLARIN SEÇMEN TURU
Demokrat Parti'nin Artvin'de birinci sıra adayı eski Milletvekili adayı iş adamı Adnan Çeltikçioğlu ve ikinci sıra Adnan Çorbacıoğlu, Arhavi, Hopa, Borçka, Artvin ve Şavşat'a seçmenleri ziyaret etti. Milletvekili adayları, daha sonra Gençlik ve Spor Merkezi Salonunda halka hitaben birer konuşma yaptılar.

DP Milletvekili adayı Adnan Çeltikçioğlu,”Sizin sağ duyunuza inanıyor ve güveniyoruz. Bizi birbirimizden ayırmayacaksınız. Seçilmemiz halinde OSS'yi kaldıracağız,Artvin'i üniversiteler kenti yapacağız. Yıllarca hep sözü edilen Cankurtaran tünelini biz yapacağız.Bakın sağda birliğin birleşmesinde bizim gayretlerimiz ve çabalarımız sonucu ile başarıya ulaştık Bu başarımızın bir 5 yıllık süreli sizlerden yekti istiyoruz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından salonda çalınan müzik eşliğinde horon oynandı.

AK PARTİLİ ADAYLARIN İLÇE ZİYARETİ
Bu arada AK Parti Milletvekili adayları Ertekin Çolak ve Sinan Altınsoy, Yusufeli ilçesinde esnafı gezerek sohbet etti. Gezi sırasında kendilerini tanıtan milletvekili adayları , oy istedi ve yapacakları çalışmaları anlattılar. Milletvekili adaylarının gezisine parti il ve ilçe yöneticileri de katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2007 Pazar 17:35:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?