20
Mayıs
2024
Pazertesi
YUSUFELİ - ARTVİN

Milletvekili Yıldız, Yusufeli'nde

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Artvin Milletvekili Orhan Yıldız, Yusufeli’nin yeni yerinin tespitine çalıştıklarını söyledi.

Artvin’in 8 ilçesini gezerek vatandaşlarla görüşen AK Parti Milletvekili Orhan Yıldız, Yusufeli’de bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Cahit Çelik ve Emniyet Amiri Hakan Uğurlu’yu ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Cahit Çelik, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na daha çok kaynak aktarılması ve tarihi eserlerin onarılması konusunda yardım istedi. Kaymakam Çelik, Yusufeli’nin kalkınması için turizmin önemli bir etken olduğunu söyledi.

Daire müdürlerini de ziyaret eden Orhan Yıldız, AK Parti İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret ederek partililerle sohbet etti. Milletvekili Orhan Yıldız, Yusufeli Barajı’nın en kısa zamanda temelinin atılacağını belirterek, Yusufeli’nin yeni yerinin tespitine çalıştıklarını söyledi. İlçenin yeni yeri hakkında bilgi alış verişinde bulunan Yıldız, ilçenin tanıtımı konusunda daha çok şeyler yapılması gerektiğini belirterek, sadece rafting için ilçeye 15 bin civarında turist geldiğini ve ilçede bu konunun daha da gelişmesi için çalıştıklarını söyledi.

ARTVİN (İHA) -
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2004 Çarşamba 10:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?