22
Mayıs
2024
Çarşamba
YUSUFELİ - ARTVİN

Topbaş'ın tatil keyfi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yaz tatilinin bir bölümünü geçirmek üzere geldiği memleketi Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Altıparmak köyünde seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kaçkar Dağları eteğindeki köyünde hemşehrileriyle sohbet eden Başkan Topbaş, seçimlerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Başkan Topbaş, "Tarlada izi olanın, ekinde yüzü olur. Artvin'i ben biraz biliyorum. Artvin'den daha önce milletvekili adayı oldum. O dönem 300'e yakın köy gezdim. O günden bugüne kadar Artvin'i sürekli takip ediyorum. Fakat bu dönemi çok farklı gördüm. Bu dönem Artvin 2 milletvekili götürür. AK Parti 4.5 yıldan beri iktidarda ve güzel hizmetler vermiştir. Buradan sayın başbakanımıza teşekkür ediyorum, çünkü Çoruh Üniversitesi'ni destekleyerek Artvinimiz'e kazandırdı. Artvin'de organik tarımın desteklenmesi ve geliştirilmesi lazım. Bu işin Artvin için ve Türkiye için bir kazanım olacağına inanıyorum" diye konuştu.

AK Parti'nin tek başına iktidarının ülkeye istikrar getirdiğini belirten Topbaş, "Tek başına iktidar olmak avantaj. Türkiye tek başına iktidarlar döneminde daha çok ilerledi. Daha fazla hizmet yapıldı. Hemşehrilerimden üstü kapalı da olsa destek istiyorum. Daha çok hizmetlerin gelebilmesi için, verilen sözlerin tutulabilmesi için mutlak tek başına iktidar yakalanmalıdır." dedi. Topbaş, "Kararlarımızı doğru ve samimi verelim" ifadelerini kullandı.

Organik tarım konusuna da değinen Başkan Topbaş, "Organik tarıma insanlarımız sıcak bakmalı. Organik tarımla ilgili herkesi teşvik ediyoruz. Sebze ve meyvelerini yetiştiren çiftçilerin büyükşehir belediyesi olarak parasını verip alıyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 08:00:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?