16
Mayıs
2024
Perşembe
YUSUFELİ - ARTVİN

Tulumlu voleybol maçı

Artvin’in Yusufeli ilçesinde nisan ayında başlatılan kaymakamlık kupası voleybol müsabakalarında Demirkent köyü takımı şampiyon oldu.
Gençlik Spor Kulübü ile Yusufeli Genclik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce organize edilen kaymakamlık kupası voleybol müsabakalarının finali şölen havasında geçti 

Demirkent köyü , Caner Yazılım, Narlık köyü, Ensar Vakfi Kaçkar ve Saray lokantası takımlarının katıldığı voleybol müsabakalarında, oyuncular birincilik için yoğun çaba sarfetti. Müsabakalarda birinciliği Demirkent köyü, ikinciliği Caner yazılım, üçüncülüğü Ensar Vakfı aldı. 

Davul zurna ve tulum ile takımlarına destek olan taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu. Voleybol maçının finalini Yusufeli Kaymakamı Kenan Eskin, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Okan Kurt , Belediye Başkanı Yusuf Sağlam ve yaklaşık bin kişi izledi. Şampiyon takımın kupasını ilçe Kaymakamı Kenan Eskin, diğer takımların kupalarını ise Belediye Başkanı Sağlam ve Garnizon Komutanı Okan Kurt verdi. 

Kupa töreni sonrasında salonda geniş halk oluşturan sporcular ve ilçe yöneticileri horon tepti ve stres attılar.
iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2007 Pazar 18:49:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
volkan döne IP: 85.98.125.xxx Tarih : 22.05.2007 10:40:29
demırkent halkına teşkürlerimi sunarım.benı aralarına aldıkları ıcın.boyle ınsan lar kolay kolay bulunmaz.turnuvada da onlara olan borcumu odemeye calıştım ınşallah kabul etmışlerdır.herşey ıcın bırkez daha teşekkurler yusufelıne selamlar......