17
Mayıs
2024
Cuma
YUSUFELİ - ARTVİN

Yusufeli: İstanbul Belediye Başkanı Topbaş'a hemşeri desteği...

Uçakla Erzurum’a gelen ve karayoluyla Yusufeli’ye geçen Kadir Topbaş’ı, binlerce hemşehrisi Sukavuşumu Mevkii’nde karşıladı.

Bir kamyonet üzerinde hemşehrilerine hitap eden Kadir Topbaş, "İstanbul gibi büyük bir metropolde belediye başkanlığı yapmak, orada halka hizmet etmek, hakka hizmet etmektir." dedi. Yusufeli Terminal Meydanı’nda da vatandaşları bir kamyonet üzerinde selamlayan Topbaş, "İnşallah içimizden, daha büyük yerlerde hizmet eden adamlar çıkar." diye konuştu.

Bir kahvehanede, vatandaşlarla çay içip sohbet eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, daha sonra Yusufeli Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek, Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı ve o sırada kaymakamlıkta bulunan Artvin Valisi Orhan Kırlı ile görüştü. Seçimlerden sonra hiç dinlenmediğini ve yorgun düştüğünü kaydeden Kadir Topbaş, AK Parti İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret ederek belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililerle görüştü. Kadir Topbaş, daha sonra kendisine ait bir evin bulunduğu, baba ocağı Altıparmak Köyü’ne hareket etti. Topbaş’ın köyde bir hafta kalacağı bildirildi.

iha-artvin
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2004 Pazartesi 12:19:46
Güncelleme :2 Ağustos 2004 Pazartesi 12:25:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?