27
Mayıs
2024
Pazertesi
YUSUFELİ - ARTVİN

Yusufeli'ne 6 tirilyon lira yatırım

Vali Cengiz Aydoğdu, Yusufeli İlçesi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Artvin'in 33 trilyon lira yatırımla Türkiye'de ön sıralarda yer aldığını söyledi.
Halitpaşa İlköğretim Okulu'nda düzenlenen toplantıya Vali Cengiz Aydoğdu, Vali Yardımcısı Muzaffer Başıbüyük, Kaymakam Cahit Çelik, Belediye Başkanı Yusuf Sağlam, daire müdürleri, il genel meclisi üyeleri, ilçe sivil toplum örgütü ve siyasi parti ilçe başkanları ile 62 köy muhtarı katıldı. Toplantının açılışında konuşan Vali Cengiz Aydoğdu, "Hizmetlerin çok zor şartlar altında yapıldığı aşikardır. Artvin'de görev yapmak netice açısından çok zor olup, mevzuat açısından çok olumlu sonuçlar alınmaktadır" dedi.
İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kırkaya ise konuşmasında, Yusufeli'nin emniyet ve asayiş açısından sıkıntısı olmayan bir ilçe olduğunu belirterek huzur ve güvenin tam olduğu bir belde olduğunu ifade etti.
Toplantıda daire müdürleri kurum hizmetleriyle ilgili bilgiler verdi, muhtarların sorularını cevaplandırdı. Vali Cengiz Aydoğdu, toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede, "Artvin, Amasya ve Tekirdağ gibi nüfusu 5-6 kat daha büyük illerin arasında coğrafik olarak zor şartlar altında olması gözönünde bulundurularak 33 trilyon lira yatırımla Türkiye'de devletin yatırım yaptığı iller arasında en önde yer almıştır. Yusufeli ise 6 trilyon ile bu tutardan aslan payını alan en gözde ilçe durumundadır" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2006 Çarşamba 19:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?