17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

"Barış" için geldiler

(ÖZEL HABER) - İNGİLTERE'DEN

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun İngiltere'de bulunan hayranları, ölüm yıldönümü için Bartın'ın Amasra ilçesine geldi.

İngiltere'nin Manchester, Leeds ve Liverpool kentinden gelen İngiliz Barış Akarsu hayranları, ünlü sanatçının ölüm yıldönümünü unutmadı.

İngiltere'den gelen Yvonnea Fields, Tina Riley ve Enid Swift, Barış Akarsu'nun yurtdışı hayranları ile ilgilenen Deniz Toksoy eşliğinde Amasra'ya geldi. Amasra'da düzenlenen anma etkinliklerine katılan İngiliz Barış Akarsu hayranları gözyaşlarını tutamadı. Barış sevgisini yüreklerinde her zaman taşımayı kendilerine görev bilen İngilizler, Barış sevgisini İngiltere'de yaygın hale getireceklerini ifade etti.

Barış Akarsu'nun kabristanı başına gelen İngilizler, edilen dualarda hüzünlerini yaşayarak, kalplerindeki Barış sevgisini herkese gösterdi. İngilizler gibi Almanya'da yaşayan gurbetçiler de Barış Akarsu'nun ölüm yıldönümünde Amasra'ya gelerek, Barış Akarsu'ya olan sevgilerini gösterdi.

(ÖZEL HABER) - İNGİLTERE'DEN
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 13:41:03
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 16:40:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?