22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

"Kriz varsa çare de var"a destek

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, "Kriz varsa çare de var" kampanyası için destek istedi.

TSO Başkanı, Bartınlılardan alış-verişlerini Bartın'da yapmalarını istedi.
Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, TSO Başkan Yardımcısı Erkan Eroğlu ve TSO Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karakaş ile birlikte basın açıklaması düzenlediği basın toplantısında, TOBB, TESK, TÜRK-İŞ, TİSK,, HAK-İŞ ve KAMU-SEN ile birlikte 'Kriz varsa, çare de var' kampanyasını başlattıklarını söyledi.

Başkan Toksöz, "Özellikle Bartın esnafının ve Bartın TSO üyelerinin de içinde bulunacağı Bartın'a katma değer sağlanması ve 'Alış-verişini dışarıda değil Bartın'dan yapmalısın' kampanya sloganı ile kamanya başlatılmıştır. Bu çalışmayla Bartın'ın ekonomisinin canlandırılması amaçlanmaktadır" dedi.

Türkiye'de yaşanan ekonomik krizin tüketim azalışına sebep olduğunu hatırlatan Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, tüketimin azaltılmasınının piyada para dolaşımını da kısıtladığını vurguladı. Halkı Bartın'da harcama ve tüketime davet eden Toksöz "Ülkemizin son zamanlarda yaşadığı ekonomik krizin neden olduğu tüketim azalışı ve dar boğaz insanlarımızın tüketim alışkanlıklarını azaltmış, piyasada para dolaşımını kısıtlamıştır.

Paranın dolaşımında olmayışı halkımızı zor durumda bırakmıştır. Bu açıdan Bartın piyasasına az da olsa canlılık getirmek amacımızdır. Halkımızın harcama ve tüketimlerini Bartınlı esnaflarımızdan yapmaları en büyük arzumuzdur" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 14:39:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?