17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

1 Mayıs coşkusu

BARTIN'DA 1 MAYIS KUTLAMALARI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Bartın'da coşkuyla kutlandı. Yürüyüş olaysız olarak tamamlanırken, yürüyüş sonrasında yürüyüşe katılanlar halay çekti.

Bartın'da saat 14.00'da başlayan yürüyüşe CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çetin, KESK Şubeler Platformu, Eğitim-Sen, MHP, CHP, ÖDP, SP, Maden İşçileri Sendikası Amasra Şube Başkanı Hakkı Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Amasra Taşkömürleri Müessesesi'ndeki maden işçileri ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 500 kişi Kemerköprü'den Yukarı Çarşı'ya kadar yürüdü. 1 Mayıs kutlamalarında GMİS Amasra Şube Başkanı Hakkı Arslan ve Memur Sen İl Temsilcisi Sağlık Sen Şube Başkanı Naci Durmuş konuşma yaptı. konuşmacılar 1 Mayıs'ın ve işçilerin hakları konusunda açıklama yaptı.

Polis eşliğinde "Yaşasın 1 Mayıs Emekçinin Bayramı" sloganları atarak Yukarı Çarşı'ya giden göstericiler, uzun süre alkışlı protesto yaptı. Bartın'daki 1 Mayıs kutlamaları olaysız geçti. Kutlamaların ardından yürüyüşe katılanlar halay çekerek oynadı.

BARTIN'DA 1 MAYIS KUTLAMALARI
BARTIN'DA 1 MAYIS KUTLAMALARI
BARTIN'DA 1 MAYIS KUTLAMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 16:55:04
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 14:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?