17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

152 köy yolu kardan kapandı

Bartın'da etkili olan kar yağışı, 152 köy yolunu ulaşıma kapattı. İl Özel İdare Müdürlüğü ekipleri kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kar kalınlığının 60 santime ulaştığı Karabük'te ise maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

Bartın'da dün gece etkili olan kar yağışı nedeniyle 152 köy yolu ulaşıma kapandı. Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, 22 araç ve 50 personelle karla mücadele çalışmalarını yürüttüklerini, kapalı köy yollarını ulaşıma açmaya çalıştıklarını söyledi. Bartın kent merkezinde kar kalınlığı 60 santime ulaştı. Sabahın erken saatlerinden itibaren kar temizleme çalışması yapılırken, bazı otomobiller ise kara gömüldü. Sürücüler otomobillerini çıkarmakta zorlanırken, işyerlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldılar.

KARABÜK'TE KAR KALINLIĞI 60 SANTİM

Karabük'te kar kalınlığı 60 santime ulaşırken, buz tutan karla kaplı yollarda hareket etmekte zorlanan araçların kayması sonucu maddi hasarlı kazalar meydana geldi. 3 Nisan Polis Merkezi'nde görevli bir polis memuru kürekle karları temizlediği alana güvercinler için yem attı. Kar nedeniyle yem bulmakta zorlanan güvercinler polisin etrafında toplanarak buğdayları yedi.

...
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2013 Perşembe 14:38:25
Güncelleme :24 Ocak 2013 Perşembe 14:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?