17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

2 bin 500 adet poster dağıtıldı

Mustafa Kemal Atatürk'ün 70. ölüm yıldönümü nedeniyle Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), üyelerine, TOBB' ye bağlı 365 oda, borsa başkanına ve il protokolüne dağıtılmak üzere 2 bin 500 bez Atatürk posteri yaptırarak dağıttı.


Bartın TSO tarafından yapılan açıklamaya göre, Atatürk' ün 70. ölüm yıldönümü nedeniyle 2 bin 500 bez Atatürk posteri yaptırılırken, bayraklar üyeler, TOBB'ye bağlı 365 oda, borsa başkanına ve Bartın protokolüne dağıttı.

Bartın TSO Başkanı Mehmet Kemik, "Ulu Önder Atatürk' ün ölüm yıl dönümünde bu eşsiz vatanın kurtuluşunda Cumhuriyetin kurucusu olan, fikirleri, yaşamı ve eserleriyle ölümsüzlüğe yolcu ettiğimiz Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 70. yılında da değeri her gün biraz daha artan ve sıradanlaştırılamayan bir önder olarak yaşatacağımızı, bir ülkenin onurunu haysiyetini koruyarak nasıl değiştirileceğini, dönüştürüleceğini, nasıl çağdaş ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebileceğini, hem tarih yazarak, hem tarihe not düşerek gösteren, hem de mazlum milletlere örnek olsun diye tarihe tescil ettirmiş olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 70. yılında da saygıyla, şükranla, özlemle anıyor ve arıyoruz" dedi.
Bartın TSO Başkanı Mehmet Kemik, yaptıkları çalışmanın herkes tarafından takdir gördüğünü söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 19:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?