22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

3 ay sonra kaldırıldı

Bartın'da Halk Otobüsü Durağı'nda aylardır bekleyen düğün aracı 3 ay sonra kaldırıldı. Vatandaşlar düğün aracının 3 ay otobüs durağının yanında beklemesine tepki gösterdi.

Bartın merkez Kemerköprü Caddesi üzerindeki Halk Otobüslerinin yolcu indirip bindirdiği durağın yanında bekleyen düğün aracı, özellikle araç sürücülerini çileden çıkarttı.

Yaklaşık 3 aydır aracın hiç hareket ettirilmeden yerinde olduğunu belirten sürücüler, "Herhalde gelinle damat düğün heyecanından olsa gerek araçlarını burada unuttu. Burası halk otobüsleri durağı. Normalde duraklara araç çekilmesi trafik yönünden sakıncalı. Bir çok kez şikayet ettik ama gelip ceza kesen polis görmedik. Plakası da kapatılmış. Buna ceza kesecek polis yok mu? Plakası olmayan araçların trafikte olmasına izin veriliyor mu? 3 aydır burada duruyor. Buradan hiç polis geçmiyor mu? Bu araç düğün aracı olduğu için mi kaldırılmıyor? Bu aracın ne özelliği var? Trafikteki araçlar ceza uygulanırken, birbirinden ayrı mı tutuluyor?" şeklinde tepki gösterdi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2009 Salı 18:44:37
Güncelleme :29 Eylül 2009 Salı 18:51:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?